Zondag 5 mei:     Anuschka Pedano, viool en Pablo Suaste, piano


pas OVER ANUSCHKA
Anuschka is een Nederlands-Argentijnse altvioliste. Geïnspireerd door de prachtige Romanze voor altviool en orkest van Max Bruch en de prachtige warme klank van de altviool, begon ze op jonge leeftijd haar altvioollessen bij Julia Dinerstein. Ze won prijzen op tal van concoursen. Anuschka vervolgt haar studie bij Nobuko Imai aan het Conservatorium van Amsterdam Conservatorium, na gestudeerd te hebben bij Michael Kugel aan het Conservatorium Maastricht.
Meer weten over Anuschka Pedano? Ga dan naar https://www.anuschkapedano.com

OVER PABLO
Voordat hij in Amsterdam ging studeren, voltooide Pablo zijn bachelor aan het Chicago College of Performing Arts, Roosevelt University, onder leiding van de wereldberoemde pianist Jorge Federico Osorio. In 2022 rondde Pablo zijn Masters Degree in pianospel af aan het Conservatorium van Amsterdam bij professor Naum Grubert. Hij won diverse prijzen; hij volgde masterclasses o.a. bij Lang Lang, Boris Berman, Igor Levit, Jean Dubé, Nino Gvetadze en Adam Neiman.
Meer weten over Pablo Suaste? Ga dan naar http://www.pablosuaste.nl

Hun gezamenlijk optreden in de de Nicolaaskerk zal in het teken staan van de Latijns-Amerikaanse dans. Het belooft een feestelijk concert te worden. Het volledige programma vindt u in de bijlage:   programma 5 mei.pdf  

Het concert begint om 11.15 uur en de toegang is gratis.
Na afloop van het concert kunt u uw waardering laten blijken met een geldelijke bijdrage.

VOORUITBLIK

2024

naar galerij
ANDERE SITES
www.pknwijhe.nl