AGENDA

HET KOMENDE CONCERT

Lees meer over het concert 3 juni aanstaande op ACTUEEL . U kunt via deze website plaatsen reserveren.
affiche

WELKOM OP ONZE WEBSITE

De Stichting Vrienden Nicolaaskerk Wijhe streeft naar een intensiever gebruik van de Nicolaaskerk van Wijhe voor culturele evenementen naast de reguliere kerkdiensten. Daarbij willen we ook een bijdrage leveren aan voorzieningen in het gebouw, die het culturele gebruik aantrekkelijker maken. Om dat doel te bereiken zoeken we de steun en betrokkenheid van zoveel mogelijk inwoners van Wijhe en omstreken en houden we de toegang tot onze activiteiten laagdrempelig.

In 2017 startte de stichting met het organiseren van koffieconcerten op de 1e zondag van de maand. De werkgroep koffieconcerten programmeert hiervoor (jonge) musici die zich kwalitatief onderscheiden. Naast de maandelijkse koffieconcerten willen we zo mogelijk 1 maal per halfjaar een avondconcert organiseren.
De Nicolaaskerk in Wijhe raakt ook onder musici steeds meer bekend als een plek waar je heel fijn muziek kunt maken. De goede akoestiek in de historische omgeving met daarbij een enthousiast publiek maken het een feest om hier te concerteren.
Als u geïnteresseerd bent in de concerten en andere evenementen die we organiseren, dan kunt u zich opgeven voor onze maillijst. U ontvangt dan tijdig voor ieder evenement een mailbericht over de datum, het tijdstip en het programma.
foto1 foto2

OPTREDENS
SEIZOEN 2022


 • Vrijdag 3 juni
  Avondconcert 20.00 uur
  Een feestelijk concert rond het 200-jarige Quelhorst orgel.
  Boudewijn en Lydia Zwart, mobiele beiaard, orgel en piano.
  m.m.v. organist Cor Ardesh

 • Zondag 3 juli
  Hanneke Rouw, Celliste
Recent

 • Zondag 1 mei 11.15 uur
  Peter Schoof, gitaar en zang
      - SPELEN OP HET DAK -
  liedjes over leeftijd en andere ongemakken

naar galerij
ANDERE SITES
www.pknwijhe.nl