Skip to main content
WAT WAS
Zondag 7 juli

Koffieconcert met Boundless Brass
(grenzeloos koper)

 

 

De werkgroep Koffieconcerten kiest voor uiteenlopende muzikale belevenissen in haar programmering. Tijdens het koffieconcert op 7 juli a.s. kwamen de 5 koperblazers van Boundless Brass een heel ander muzikaal feest brengen.
Paul Jansen en Hans Varenbrink (trompet), Theo Bruggeman, (trombone), Breunis van Wolfswinkel (hoorn) en Gertjan Uiterweerd (bastuba).
Vijf eigentijdse mannen met een voorliefde voor muziek, gezelligheid en humor.
Ze brachten een gevarieerd programma van klassiek tot modern.
Kortom; een koffieconcert met een vrolijk programma, voor jong en oud.
 


Programma:

Just a closer walk with thee

Traditional gospel song
arr. Christophe Marion

Gabriels oboe

Ennio Morricone,
arr. Frank Bernaerts

Quintet in Es

W.A. Mozart
arr. Alison J. McMillan en Fabrizio Ferrari

Theme from Schindler's list

John Williams
arr. Brian Sadler

Smooth criminal

Michael Jackson
arr. Andrew Middleton

Hallelujah

Leonard Cohen

Birdland

Josef Erich (Joe) Zawinul
arr. Patrick Dieperink

Tequila

Daniel Flores
arr. Andrew Bykov

Hey Jude

John Lennon en Paul McCartney

(Alte Kameraden)

Karl Teike

WAT KOMT
Zondag 8 september

Ensemble Zeffiretto:
DE VOORSTELLING BEGINT ZO

 

 

Klassieke muziek is oud en stoffig. Het is dus belangrijk dat het podium voor en na de voorstelling goed wordt schoongemaakt. Gelukkig hebben we daar schoonmaaksters Samantha, Brittany en Cheyenne voor. Als u op tijd komt kunt u met deze gezellige dames misschien nog wel een praatje maken en wat insider-informatie horen over de voorstelling die komen gaat. Deze dames weten namelijk meer van klassieke muziek dan zij zelf doorhebben. Heb je nou echt drie uur nodig voor een Mozart opera? Moet Dvořák, altijd in dat onbegrijpelijke Tsjechisch? En is muziek van Schumann ook leuk voor kinderen?

Kortom, dames en heren, als u eens wilt genieten van de fantasieën en talenten van drie simpele schoonmaaksters, kom dan vooral op tijd.
Ensemble Zeffiretto bestaat uit Amber Thevis, Nardi Thonen (beiden sopraan) enn Roelfke Huttenga (piano). De drie gepassioneerde en toegewijde musici ontmoetten elkaar op het ArtEZ conservatorium, waar zij momenteel ook nog studeren. Het ensemble werd o.a. gecoacht door Caroline Almekinders, Marien van Nieukerken en Elena Vink.
De missie van Ensemble Zeffiretto is om door middel van frisse, toegankelijke performances een divers repertoire van klassieke muziek aan een zo breed mogelijk publiek te brengen.

Het koffieconcert in de Nicolaaskerk van Wijhe is aantrekkelijk voor jong en oud en duurt een klein uur. Het concert begint om 11.15 uur. Inloop vanaf 10.45 uur. Dan staat er een kopje koffie voor u klaar. De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte voor de musici en de onkosten.